Trobada d’instagramers al Pantà de la Baells dia 15 de Maig de 2016

Ja fa un temps que volia mostrar-vos algunes de les fotografies que vaig poder captar el dia 15 de maig quan va tenir lloc la trobada d’instagramers al Pantà de la Baells, sota el hastag #laBaellsesmoltmes. En el mateix moment de la trobada tenia lloc el concurs d’instagram sota la mateixa etiqueta de #laBaellsesmoltmes. Gràcies a la Diputació de Barcelona, la marca turística Barcelona és molt més, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Descobreix Catalunya i l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) vam poder gaudir d’una esplèndida trobada, descobrint el perquè la Baells és molt més. 

El dia 15 de Maig ens llevem i juntament amb l’Isa (no podia trobar millor companyia per aquest dia) ens n’anem cap al Pantà de la Baells. A les 9 del matí ens trobem a la presa del Pantà de la Baells, on mica en mica van arribant els diferents instagramers. Ens donen les nostres acreditacions per tal de poder gaudir dels avantatges de la trobada: visita a l’interior de la presa, activitats aquàtiques gràcies a les empreses d’esports nàutics del Berguedà (Indòmit i Berguedà Nàutic). Les acreditacions anaven acompanyades d’un molt bon esmorzar a càrrec del restaurant Niu Nou de Bagà. 

Tot seguit, fem la foto de família i ens distribuïm en grups per tal de poder realitzar les visites a l’interior de la presa. La nostra guia, la Rosa, ens fa unes explicacions molt clares i concises, tant del funcionament de la presa com de la seva història. Una visita interessantíssima i recomanable al 100%.     

Després de la visita i amb el dia tan bonic que ens va fer, vam poder gaudir d’una jornada d’activitats aquàtiques a la Baells. Aquest mateix dia s’inaugurava la temporada de bany dins les Vies Braves, a més a més, també hi havia la celebració d’un concurs de pesca i tal i com he comentat abans i dins el programa de la trobada, hi havia les activitats aquàtiques per part de les diferents empreses del Berguedà. 

Per part meva he de dir que va ser una trobada realment fantàstica, una molt bona organització, un dia radiant i una companyia immillorable. Així que només em queda afegir i ensenyar-vos el meu recull de fotografies preses d’aquell dia a la Baells. Gràcies als que ho vau fer possible!

3 pensaments sobre “Trobada d’instagramers al Pantà de la Baells dia 15 de Maig de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s